Успешната тайна мисия на Кейт

Oт коронацията на кра Чарлз и кралица Камила минаха две седмици, но отношенията в кралския двор при тази нова обстановка продължават да са тема на разговор. А това, че новият крал нерядко изпитва трудности в комуникацията с двамата си сина не е тайна за никого.
За принц Хари е ясно, че реши да поеме по своя път, а на тържествената церемония май дори не размени и дума с баща си. Но принц принц Уилям ситуацията е малко по-различна – той е в тясна близост със своя родител, което, оказва се, става повод за възникване на все нови и нови противоречия.
Според кралския коментатор Анджела Ливайн, Кейт Мидълтън има голямата заслуга за изглаждане на отношенията между съпруга си принц Уилям и неговия баща крал Чарлз. Това се казва и в редактираното издание на биографичната й книга за кралица Камила.
Принцеса Кейт винаги е била смятана за миротвореца на кралския двор. Именно благодарение на нейните усилия Уилям и Хари успяха до известна степен да разтопят ледовете помежду си и за известен период от време бяха Фантастичната четворка на кралския двор, преди всичко да се разпадне.
Оказва се обаче, Мидълтън е положила големи усилия и да сближи съпруга си с неговия баща и кралица Камила. За целта самата тя е прекарвала повече от необходимото време с тях, за да покаже на Уилям, че двамата са страхотна двойка и заслужават уважението му.
Търканията между принц Чарлз и синовете му се породиха заради брака с Камила Паркър, който младите тогава момчета приеха като предателство към паметта на майка ми Даяна. И когато Кейт се появява в живота на Уилям, тя разбира колко е важно да намали доколкото е възможно това семейно напрежение.
По думите на кралския коментатор, Мидълтън умело използва общите интереси, които има с крал Чарлз и кралица Камила, като например любовта към изкуството, за да организира чести срещи с тях, на които понякога присъства и принц Чарлз. 
Това е един от начините, по които Кейт иска да покаже на съпруга си, че неговата втора съпруга му е изцяло отдадена, подкрепя го и го уважава, за да започне и той да приема неговия избор, предава Daily Mail.
Днес принц Уилям и кралица Камила може да не са си първи приятели, но определено напрежението помежду им отдавна вече е в миналото и основната заслуга за това е на принцеса Кейт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прецедент на финала на "Капките": За първи път победителят изненадващо получи... ВИДЕО

Снощният финал на хитовото шоу за имитации в ефира на Нова телевизия “Като две капки вода” предизвика истински пожар не само по време на изпълненията на финалистите, но и най-вече накрая, когато стана известен и големият победител – Владо Михайлов. Актьорът смая с изпълненията си по време на всичките 12 […]

Subscribe US Now