Голяма драма в bTV с Деси Стоянова

Големи проблеми разтърсват bTV заради Деси Стоянова. Причината е, че водещата на “Преди обед”, която успоредно с предаването започна да развива и собствен бизнес, а от медията явно засега не могат да й намерят качествена заместничка.

Още в средата на юни Стоянова официално обяви в ефира на bTV, че започва собствен бизнес и ще обучава мениджъри, служители и обикновени хора как да говорят убедително и да се представят в подходяща светлина в медиите.
Ето как е изглеждала Деси Стоянова на плажа преди 22 години СНИМКА
Най-вероятно още тогава от медията са започнали да мислят по въпроса кой ще замести Деси Стоянова и поне засега удрят на камък в търсенето.

Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна. Деси е сред малкото медийни лица в страната ни, които няма за какво да бъдат критикувани, освен, може би, че е малко досадна с вечните си шеги за закъсненията на партньора си в “Преди обед”, пише “Уикенд”.
Деси Стоянова обяви колко струва среща с нея, ще паднете! СНИМКА
Все още не е ясно докога Деси и Сашо ще са екранна двойка, а поне засега бизнеса на Стоянова върви доста успешно, тя е провела обучения на някои служители от върховете на големи родни компании. Част от тях дори са оставили на официалния й сайт позитивни отзиви за нейните курсове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, която показа гърдите си на филмовия фестивал във Венеция

Отново е това време от годинатa. Две неща обикновено отбелязват края на лятото: тенис турнирът US Open, който вече е в ход и чистият, неподправен блясък на филмовия фестивал във Венеция. 79-тото издание на Международния филмов фестивал започна на 31 август. Двуседмичното събитие е домакин на множество звезди и представя […]