Зуека шокира жестоко Маги Халваджиян с тази постъпка

Васил Василев – Зуека заби нож в сърцето на Маги Халваджиян, при това без да иска да го засегне персонално. Но думите, които изрече, са показателни – още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си – шоуто за имитации “Като две капки вода”. 

С присъщата си откровеност, бившият водещ на предаването и партньор на Димитър Рачков обяви, че не гледа шоуто, защото… не му било интересно. Това взриви зрителите в мрежата в буквален смисъл.
Зуека отново проплака, кошмарът му продължава

“Хората го гледат, интересно им е, но на мен не ми е. За мен предаването беше работа и аз си я вършех. Отлично знам как стоят нещата отвътре и ми е изморително и скучно да го гледам като обикновен зрител”, хвърли бомбата Зуека, с което явно намекна и за шашми, за които публиката не подозира.
Зуека се хвана за главата, ревна и предупреди всички за страшна измама
Отдавна имаше съмнения за нагласени бутони, уредени победители, нагласен зрителски вот и вот на журито дори… А сега и казаното от водещия-художник допълнително подпали фитила на мнозина.
Колкото до настоящите водещи, Зуека заяви, че първо е трябвало мястото му да бъде заето от Краси Радков, но впоследствие са решили това да бъде Геро. “С Митето работехме добре. Сигурен съм, че с който и от двамата да беше се събрал след мен, щеше пак да се получи отлично. Герасим е голям образ и много талантлив, радвам се, че е той”, каза Зуека./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво мисли Адел за раздялата на Шакира и Жерар Пике

В момента едва ли има по-щастлив човек от Адел. След месеци подготовка тя най-после започна суперуспешно концертите си като резидент в Лас Вегас – залата в Caesars Palace винаги е препълнена. Освен това има щастлива връзка с Рич Пол. Вероятно точно заради това може да погледне безпристрастно положението на други […]