Клои Кардашиян най-сетне разкри името на второто си дете

Преди девет месеца Клои Кардашиян стана майка за втори път. Заедно с бившата си вече половинка Тристан Томпсън тя посрещна своя син, роден чрез сурогатна майка. И макар времето да минаваше, Клои ревниво пазеше детето си от публични изяви и дори не желаеше да разкрие неговото име.
Единственото, което тя сподели наскоро, бе, че името на детето ѝ започва с буквата “т”. Това се случи по време на вечерното шоу на Дженифър Хъдсън, в което Кардашиян бе гост.
Когато водещата се поинтересува дали бебето вече има свое име, риалити звездата заявяви след кратко мълчание: “Да, той е кръстен. Но все още не съм обявила това.”
“Той беше роден чрез сурогатна майка или щъркел, както обичам да казвам, и в началото изобщо не знаех как да го нарека”, обясни Кардашиян. “Исках да се запозная с него, да го усетя и тогава да се спра на най-подходящото име.” И все пак отбелязва, че не е планирала името да бъде пазено в тайна толкова дълго време.
Но ето че най-сетне дойде моментът Клои да разкрие тайната. Тя направи това по време на на премиерен епизод на трети сезон на The Kardashians, където на всеослушание съобщи, че името на детето ѝ е Тейтъм. Добавяйки и, че дадеш име на човек е нещо “наистина трудно”, пише People.
Трети сезон на The Kardashians e в Disney+

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На прага на изтощението ли е кралица Рания

“Хора, може ли малко да намалим темпото?” Едва ли някой би предположил, но това са думи на йорданската кралица Рания. В публикация на официалния й профил в Instagram преди ден, тя написа, че има нужда за малко да си поеме дъх. Разбира се, това не е някакво оплакване. Точно обратното […]