Какво мисли Адел за раздялата на Шакира и Жерар Пике

В момента едва ли има по-щастлив човек от Адел. След месеци подготовка тя най-после започна суперуспешно концертите си като резидент в Лас Вегас – залата в Caesars Palace винаги е препълнена. Освен това има щастлива връзка с Рич Пол.
Вероятно точно заради това може да погледне безпристрастно положението на други колеги, които не могат да се похвалят с подобен успех в личен план. По време на един от последните си концерти във Вегас Адел попита жена от публиката кой друг изпълнител харесва.
Жената отвърна, че харесва Шакира. На което 34-годишната певица отвърна: “О, гледах изпълнението й снощи при Джими Фалън. Бившият й съпруг е загазил”. Разбира се, че Адели ма предвид песента “BZRP Music Session #53”, в която колумбийка осмива бившия си и го обвинява в изневяра.
Шакира и Жерар Пике не са женени, но имат двама сина – Милан на девет и Саша на седем, които в момента отглежда тя. От своя страна Адел е разведена със Саймън Конецки, от когото има десетгодишен син, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое кара Мадона да се завърне към ексцентричната си визия от 90-те

В началото на годината Мадона обяви новите си творческите планове – които включват мащабно световно турне, повод за което са четирите десетилетия, откакто певицата стъпва на сцената. И явно интересът към музикалното събитие е толкова голям, че сега звездата решава да добави още дати. Турнето, озаглавено The Celebration Tour първоначално […]