Как изглеждат близнаците на Джордж и Амал Клуни

Джордж и Амал Клуни са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би точно заради това, те се превърнаха и в едно от най-стабилните семейства, с което не може да се похвали светът на Холивуд.
Джордж Клуни неведнъж е признавал колко е щастлив с Амал и близнаците им – Ела и Александър, но рядко разкрива подробности за тях. Да не говорим колко рядко се случва да видим снимки на малгуганите. И двамата със съпругата му Амал ревностно пазят децата си от погледа на любопитните фенове. 
Случва се обаче някои папараци да се докопат до звездното семейство – било то по време на вечеря, разходка или семейна ваканция. Точно като съвсем наскоро, когато 62-годишният Джордж Клуни и 45-годишната му съпруга Амал Клуни решават да прекарат известно време с шестгодишните си близнаци Ела и Александър, докато се наслаждаваха на разходка с лодка в езерото Комо.
От папарашките снимки, които се разпространяват в социалните мрежи, се вижда, че Джордж и Амал са елегантни в черно и носят слънчеви очила, за да предпазят очите си от слънцето. Или може би, за да се скрият от любопитните погледи. Съпругата на актьора е пуснала дългата си вълниста коса свободно под сламена шапка. Ела носи сладък гащеризон с черно-бели шарки и е прибрала косата си на опашка. Александър е облечен в синя графитна тениска и светлокафяви шорти, които допълва с шапка за слънце.
Джордж и Амал Клуни наскоро бяха забелязани на вечеря в ресторант Gatto Nero край езерото Комо, Италия. Всъщност двамата често могат да бъдат засечени там, когато прекарват времето си във вилата на брега на езерото, която актьорът купува още през 2002 г.
За вечерта Амал Клуни беше облякла блестяща сребриста рокля с тънки презрамки и дълбоко деколте, а Джордж Клуни беше заложил на костюм с небрежно разкопчана риза и без вратовръзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой прекъсна ваканцията на Уилям и Кейт

Август е времето, в което цялото кралско семейство е във ваканция. Ангажиментите им до есента са приключили и единствено някакви извънредни събития могат да накарат кралят, или пък принцът на Уелс да прекъснат почивката си. Точно такова извади принц Уилям и Кейт Мидълтън от блажената ваканция, на която се наслаждават […]

Subscribe US Now