Джей Ло знае как да продава…себе си

Всички нейни приятели и близки казват, че Дженифър Лопес е изключителен професионалист, отдаден на работата си, която обожава. И го доказва всеки път, както на сцената, когато пее, така и на снимачната площадка, когато участва в поредния филм. Но освен че знае как да бъде страхотна актриса и певица, Джей Ло проявява талант и като отлична бизнес дама.
Дженифър Лопес е наясно, че най-добрият начин да продава продуктите от козметичната й линия J Lo Beauty е чрез самата нея. Години наред Дженифър Лопес е принудена да се “оправдава”, че няма хирургически намеси по лицето си.
Тя многократно е обяснявала, че дължи голяма част на вида си на гените, както и на грижата за кожата и физиката си. След пускането на козметичната й линия J Lo Beauty сме сигурни в думите й, особено след последните снимките, които се появиха в социалната мрежа.
В нова реклама 53-годишната певица показа страхотното си тяло в дълбоко черно боди в бляскава снимка за JLo Beauty. В текста към снимката, споделен на страницата на козметичната ѝ линия в Instagram, тя популяризира три “основни неща за блясък”.
“Когато казваме блясък от главата до петите, имаме предвид това”, гласи посланието. “Дженифър знае, че трябва да направим линия за грижа за тялото, която да е въздействаща точно като нашата линия за грижа за кожата, така че да получите пълния ефект на блясък на Джей Ло и така се роди #JLoBody”, обясняват хора от екипа ѝ под кадъра.
Латино дивата стартира своята марка за грижа за кожата JLo Beauty в началото на 2021 г., припомнят от People. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любовен пожар или измама след "Фермата": Яни и Лилия Семкова се... СНИМКИ

След края на “Фермата” случващото се в живота на Яни силно интригува последователите му в социалните мрежи. Причината, разбира се, е свързана с жена, а най-упоритите слухове гласят, че това е Лилия Семкова, с която провокираха много реакции още в стопанството. Двамата май продължават да поддържат връзка и след края […]