Как Серафина Афлек стана Фин Афлек

В последните години звездите, които оставят децата си да се самоопределят по пол, стават все повече. А тази либералност след години дава своя резултат и техните наследници гордо заявяват, че не се чувстват добре в тялото, в което са родени, и решават да поемат по нов път.
Същото тази седмица направи и Серафина Афлек, средното дете на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, която вече иска да се обръщаме към нея/него с Фин.
Преди около два месеца Фин за пръв път обръсна галвата си почти изцяло, което бе и първата по-сериозна стъпка към голямата промяна. Но това сякаш не беше толкова неочаквано, защото от години все предпочиташе по-момчешка визия, а не дълги коси като сестра си Вайълет.
На опелото на бащата на актрисата Уилям, което се проведе преди дни, Серафина се представи с новото си име. А дни по-късно го видяхме, облечено в момчешки дрехи, да си говори с майка си в козметичен салон, който тя посети за поредната процедура.
И изглежда помежду им няма никакво напрежение и Дженифър Гарнър вече е приела избора на Серафина, пише Daily Mail.
Сигурни сме, че и Бен Афлек няма нищо против самоопределянето на детето си, защото любовта към него е по-силна от всички предразсъдъци. А и сега той е доведен баща и на децата на Дженифър Лопес, чиято дъщеря Ема също иска да я наричат Еме и да се обръщат към нея с “те”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Кейт стана по-харесвана от Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги са били сред най-харесваните личности в британския кралски двор. От години е ясно, че в един момент те ще станат новите крал и кралица, но в сложната ситуация в двореца не е ясно дали това ще се случи по-рано или по-късно от очакваното. И въпреки […]

Subscribe US Now