На Machine Gun Kelly всичко му се получава

Популярен преди всичко като рап и хип-хоп изпълнител, Machine Gun Kelly не отказва да се пробва и на други поприща. Дори и когато е наясно, че “не е неговото” и няма да се справи блестящо.
Което не е лошо. Най-малкото защото ще го адмирираме за смелостта. Тъй като наистина се изисква смелост да влезеш в кожата на певец като Серж Танкян – фронтменът на System of a Down.
И Machine Gun Kelly не се колебае да го направи. Заедно със своята група той изпълни кавър на емблематичната за System of a Down песен “Aerials”, по време на появата си в шоуто на Хауърд Стърн през изминалата седмица.
Изпълнителят откровено призна, че му е трудно да се превърне в рокер и че дори не и се стреми да възпроизведе звука на Танкян от оригинала. Но добавя, че наистина харесва System of a Down и като цяло е отворен към другите музикални стилове (освен рап музиката).
“Гласът на Серж е уникален и неповторим. И ако решавам да направя кавър именно на негова песен, то е просто за да видя как ще се получи. И за да се забавлявам.”
Но, явно резултатът никак не е лош, тъй като самият Стърн след изпълнението възкликва: “По дяволите! Трябва да го направиш и на концерт – това наистина проработи.”
Всъщност, последният издаден албум на Machine Gun Kelly – Mainstream Sellout, който излезе на 25 март, се различава от предишните му. Той е в страни от хип-хоп и рап стилистиката и е по-близо до поп-пънк звученето. От което, явно, и самият Кели е спечелил, както сподели самият той преди известно време, припомня Loudwire.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now