Ще тръгне ли внучката на Елвис Пресли по стъпките на своя дядо

Въпреки голямата загуба, която претърпя наскоро, Райли Кеоу не спира и за миг своите служебни ангажименти. Внучката на Елвис Пресли, която преди малко повече от месец се сбогува за последно с майка си Лиза Мари, влезе в ново амплоа – на певица и музикант.
Актрисата, която се занимава и с режисура и продуценство, изпълнява главната роля в минисериала на Prime Video “Daisy Jones & The Six”, чийто премиерен епизод бе на 3 март. В него Райли се превъплъщава в образа на певицата Дейзи.
И въпреки че е израснала сред музиканти, 33-годишната жена признава, че е трябвало да работи упорито, за да открие собствените си музикални способности и да бъде убедителна в ролята.

Райли споделя, че не се стреми да бъде като някой от своето семейство. Пред Entertainment Tonight тя дори отхвърли предположенията, че “продължава наследството на дядо си”. “Израснала съм с музиката и дори съм обикаляла по света с близките си. Но моето призвание е киното”, категорична е актрисата.

Затова на Райли ѝ е отнело доста време, за да може да изиграе ролята на певица и музикант. Признава дори, че за подготовката ѝ е била нужна повече от година. “Цели месеци посвещавахме на репетиции, джем сешъни, тренировки с групата. Бях адски притеснена, когато се срещнах за първи път с вокалния си педагог. Чувствах се като на прослушване”, споделя още актрисата и допълва, че в крайна сметка е удовлетворена от крайния резултат.
Любопитно е, че в новия сериал Райли си партнира, макар и само в една сцена, със своя съпруг Бен Смит-Петерсен. Нещо, което е било “адски странно” за актрисата и я карало да се чувства неудобно. Още повече, че сцената е била интимна, пише Bang Premier.
Райли и Бен сключват брак през 2015 г. и имат едно дете, чието име и рождена дата никога не са публично обявявани до момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Арнолд Шврценегер продължава да тренира и на 75

Само след няколко месеца Арнолд Шврценегер трябва да навърши 76 години, но актьорът не дава никакви признаци на умора и отстъпление от ежедневните си ангажименти. Като дори ще го видим да дебютира в първата си главна роля в сериал. И макар да е на 75 години бившият губернатор на Калифорния не спира […]