Изненада! Връщат две красавици в bTV заради…

Най-нежната част от екипа на bTV ще се събере отново в ефир за празника. Предаването “COOLt” ще отбележи своя десети рожден ден със специален празничен брой тази събота от 12:30 ч. по bTV.

Пилотното издание на първото лайфстайл предаване беше излъчено на 2 март 2013 г. и вече десетилетие посреща най-култовите личности и разказва най-интересните истории от света на шоубизнеса в българския телевизионен ефир.
Натали Трифонова проговори за любовната си връзка със Слави

В юбилейния брой ще бъде направен преглед на целия този период с помощта на първите водещи. Петя Дикова ще разкаже за своите спомени и емоции при старта на предаването преди да стане водеща на “Тази събота и неделя”, а Поли Гергушева ще разкрие любимите си истории, свързани с нейни звездни гости.
Страшен гаф по bTV! Поли Гергушева и Иво Аръков се… СНИМКИ
В студиото ще влезе и още една красавица – Натали Трифонова, която всъщност ще посрещне Поли Генова, нейният първи гост като водеща на “COOLt” през 2020 г. Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, но не само това е причината за пътуването й до италианското градче.

Няма да пропуснем и появата на певицата Михаела Маринова, която ще отправи интересно предизвикателство към Натали и двете заедно ще изпълнят една от най-харесваните песни от последния албум на Михаела на живо в студиото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите, които никога не се разбраха с роднините на половинките си

Човек може да избира своя партньор в живота, но не и семейството си. А когато влизаме във връзка с някого, неминуемо се обвързваме и с най-близките му хора. И дори те да не ни допадат особено, както нерядко се случва, трябва да се научим да бъдем толерантни към тях. В името […]

Subscribe US Now