Когато Шая Лебоф е обмислял самоубийство

Около Шая Лебоф, за съжаление, последните новини не са никак добри. Съвсем наскоро той беше уволнен от предстоящия филм Don’t Worry Darling и то направо от режисьорката Оливия Уайлд.
След тази неприятна за актьора случка последва признание, че тя, но и други негови трудни моменти в живота, са го довели до ръба. До ръба на това да посегне на собствения си живот.
През годините Шая Лебоф си е навличал немалко проблеми със закона – случвали са се автомобилни катастрофи с негово участие, неоправдано е избухвал емоционално на сцената на Бродуей, а освен всичко това в момента срещу него се води дело за сексуално насилие и нападение, заведено от бившата му, певицата FKA twigs.
Всички тези неприятности, струпали се една върху друга, няма как да не повлияят негативно както върху психиката дори и на по-издръжливи хора, така и върху кариерата на доказали се като успешни професионалисти. И потвърждение за това са думите на самия Шая:
“Никой не иска да говори с мен, включително майка ми. Мениджърът ми не се обажда. Агентът ми не се обажда. Вече нямам връзка с бизнеса.”
Осъзнавайки това, самоубийствени мисли са започнали да се въртят в главата му, признава още той в интерюто си пред епископ Робърт Барън за Bishop Barron Presents.
“Държах оръжие на масата. Не бях на себе си. Не исках да съм жив вече, когато всичко това се случи. Срамувах се както никога досега – срамът, който те кара да забравиш как се диша. Не знаеш къде да отидеш. Не можеш да излезеш навън и да си вземеш такос например.”
Но това, което го е измъкнало от тежкото състояние, е била подготовката му за филма Padre Pio, който предстои да излезе. За да е максимално убедителен в ролята си, Шая е започнал да изучава католицизма.
“В същото време имах силното желание да удържа. Сега знам, че Бог е използвал егото ми, за да ме привлече към себе си. Да ме отблъсне от светските страсти. Всичко се случваше в синхрон. Иначе нямаше да имам никакъв стимул, за да се кача в колата и да отпътувам като си мисля “О, ще спася кариерата си.””

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-после! Гери Дончева показа от кого е родила, направи погача на бебето СНИМКИ

Гери Дончева най-накрая покажа мъжа до себе си, за който се носят легенди. След като вече имат дъщеричка, красивата Гери пусна стори на гордия татко.  Малката Мария Магдалена навърши 40 дни, а по всичко личи, че родителите дълго са я очаквали да се появи на бял свят и се стараят […]