Как изглежда порасналата дъщеря на Клаудия Шифър

Дъщерята на Клаудия Шифър вече е на 18 години и все повече прилича на своята известна майка.
Достатъчно е да разгледаме снимките, които Клемънтайн Вон споделя често в своя Instagram профил и ще се убедим – тя не само е красива, но и с лекота позира пред камерата. Макар да не е професионален модел, очевидно е наследила артистичността на своя родител.
На един от последните кадри, които Вон публикува, я виждаме полегнала на една страна на фона на красив градски пейзаж. Облечена е в дълга пола, с небрежна цепка, а корсетът подчертава пищните ѝ форми. Русата коса е свободно спусната край тялото, а на лицето ѝ е застинала загадъчна усмивка.
“Поза Venus puridica”, пише Клемънтайн към кадъра, позовавайки се на традиционната поза, демонстрирана от повечето изображения на Венера в класическото изкуство.
Клаудия Шифър е една от най-големите модни икони от 90-те години от миналия век. От 2002 г. е омъжена за филмовия режисьор Матю Вон, с който водят много затворен живот и рядко се появяват под светлината на прожекторите. Живеят в Англия и имат три деца – Клемънтайн, Каспар (20 г.) и Козима (13 г.)
Но колкото и дискретна да е Клаудия за личния си живот, особено когато става въпрос за децата ѝ, все пак понякога тя обсъжда колко специални са те за нея и дори ги отбелязва в социалните медии.
Миналата година тя сподели мила публикация за рождения ден на Клемънтайн, към която написа: “Нейната упоритост и позитивност, съчетани с творческото ѝ чувство за хумор и невероятно въображение, са истинско вдъхновение”.
Публикацията показва снимка на Клаудия Шифър на корицата на германския Vogue, на която държи на ръце малката Клемънтайн, припомнят от Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще го познаете ли тази голяма легенда на тази СНИМКА?

Талантът е непреходен, дори и артистите вече да ги няма. Стефан Данаилов е поредното потвърждение за това, а кадри от личния му архив ще се появяват вероятно още дълго в публичното пространство. Причината е ясна – той е истинска легенда на родните театър и кино. Уникалното фото в случая е […]