Неочакваното признание на Джордж и Амал Клуни за близнаците им

Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни наследници, за които знаем много малко. Затова и всяко признание, което дойде от техните родители, си е истинска новина. Поредното бе пред медиите по време на организираните от съпрузите Albie Awards миналата седмица.
Джордж Клуни разкри, че са започнали да пускат на Ела и Александър рок музика вкъщи и това взело, че много се е харесало на хлапетата. Актьорът обяснява, че те си падат не по най-тежките парчета, но да са достатъчни тежки, че да могат да си клатят главите, точно като заклетите рокаджии.
Определено не сме очаквали от семейство Клуни подобни музикални предпочитания, но явно те са моментни и отговарят на енергията на техните деца, която е необходимо да се изразходи някъде, за да бъдат всички мирни и щастливи.
Очевидно и страстта към рок музиката е това, което може да се определи като обща черта за Ела и Александър. В свои предишни интервюта съпрузите са признавали, че те са като деня и нощта. Докато той обича да се смее, тя винаги е много сериозна и иска всичко да се случва по правилата, припомня She Knows.
Близнаците на Джордж и Амал Клуни несъмнено са ярки индивидуалности, точно като тях самите. Шестгодишните хлапета обаче засега остават встрани от медийното внимание, а когато станат достатъчно големи, за да изберат своя път, ще дойде време и да заблестят със собствената си светлина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мира Добрева се престраши: ето къде отиде за първи път след болницата ВИДЕО

Мира Добрева преживя голям кошмар, пребори се за живота си и днес със сигурност няма да скрие нищо от онова, което я е изплашило до краен предел, нито равносметките, които си е направила след това. Журналистката качи видео, с което доста развълнува последователите си, тъй като това е първото й […]