Ужас! Андреа не може да има деца и затова Кубрат я зарязал

Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче е много неприятна и не е свързана с лично решение.

Хората отдавна упрекват бившата пайнерка, че е голям егоист, защото не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.
Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла. Тогава боксьорът й бил шута, защото най-голямата му мечта била да стане баща.

Това съсипало певицата и неслучайно до днес тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че проблемът й при зачеването е перманентен, което е изключителен удар за нея.
От 3 години насам Андреа е в много тежко емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в социалната мрежа, изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив, пише “Уикенд”.
Фолк дивата много трудно понася, че Кубрат я заряза и веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство. Певицата с рождено име Теодора явно има спешна нужда от психолог, а защо не и от психиатър дори, убедени са последователите й в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

10 години след края на "Клюкарката" - какво се случва с част от актьорите от сериала днес

Изминаха повече от десет години, откакто за последен път видяхме заедно актьорския състав на популярния сериал “Клюкарката”. Поредицата, насочена предимно към младежката аудитория, започна да се излъчва през 2007 г. и за кратко се превърна в любима на мнозина. И вероятно имаше много разочаровани, когато телевизионното шоу приключи само пет […]

Subscribe US Now