Скандал в “Капките”: Нанесоха жесток удар на Марта Вачкова, а Деси Добрева… ВИДЕО

Емоциите след снощния полуфинал в “Като две капки вода” тепърва ще отекват, поне до следващата неделя, когато е големия финал на шоуто за имитации. Въпреки че бе изпълнена с много неочаквани изненади обаче, снощната вечер не мина и без скандал – и то какъв!

Когато дойде ред на Кали да представи онова, което бутона на късмета й е отредил като образ – “Червшената шапчица” на Деси Добрева, стана така, че никой не спомена кой в действителност изпълнява песента. Не Деси Добрева, а Марта Вачкова е тази, с чието изпълнение стана популярна тази песен.
Пълен шок в “Капките”: Никой не повярва на очите си, Владо Михайлов се оказа… ВИДЕО
Сингълът, издаден през 2019-та година бе представен като песен от репертоара на Деси Добрева – която бе в публиката и бурно аплодираше изпълнението на Кали. Това обаче, нямаше как да бъде подминато от бдителните фенове на формата, които още по време на излъчването на “Капките” заляха мрежата с коментари в израз на възмущението си.
“Преди 30 години, като част от албума “Рома тв”, я изпълни Марта Вачкова. Щото по това време Деси Добрева е била дете”, гласи един от коментарите. А в друг се казва: “И Марта зареди тая песен с такава емоция и плътност, дето никой не може да ги повтори”.
“Марта Вачкова се възмути миналата седмица, когато беше в залата, че не е нейното име, а това на Добрева беше казано при избора от бутона”.

Вълната от коментари обаче, по всичко изглежда, че тепърва ще се вихри в страницата на “Капките”, а дали ще последва някаква реакция по време на финалната вечер на шоуто, само можем да гадаем. 
Христо Петков разтърси “Капките”, а Керана направи нещо неочаквано ВИДЕО
“Може би, ако трябваше да имитира изпълнението на Марта Вачкова, щеше да бъде много по-добра. По-близка щеше да е до блендата й. Но и сега се справи Кали”, добавя пореден потребител в мрежата. А друг директно атакува с думите:
“Първообраз беше великата Марта Вачкова! Добрева я обезличи, както всичко, до което се докосне!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Приказката свърши: Джулия и Кристиан се разделиха!

Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA “София ден и нощ”, изненадващо за всички се раздели с жена си – фолкпевицата Джулия, с която иначе имаха голяма любов. Това стана ясно от самия него, като разлъката се оказа, че […]

Subscribe US Now