Приказката свърши: Джулия и Кристиан се разделиха!

Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA “София ден и нощ”, изненадващо за всички се раздели с жена си – фолкпевицата Джулия, с която иначе имаха голяма любов.

Това стана ясно от самия него, като разлъката се оказа, че не е отсега, а от доста време, но към момента става ясно поради факта, че и двамата започват да излизат с други хора.
Певицата Джулия и Кристиан Кирилов: Искаме да имаме близнаци, работим вече по въпроса

За края на отношенията им обаче вина няма трети човек, както вероятно мнозина биха предположили.
“Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път”, каза Кристиан и допълни: “Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя – с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек”, пише “Телеграф”.
Фолкпевицата Джулия смени визията и изненада с нов хит ВИДЕО
За момента Джулия не е дала публично коментар по темата. Не е ясно и дали вече са се развели, или са в процес на развод, тъй като през 2019-а двамата сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите на Джулия и Крис.
Любопитна подробност е, че двамата вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи. По време на брака си те се опитаха и да работят заедно, като дори записаха няколко дуетни песни, но кариерата на Кристиан като певец определено не потръгна и той се отдръпна. Джулия също имаше лек творчески застой, най-вероятно заради личните несполуки, но сега вероятно ще вложи цялата си енергия и емоция в песните си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джони Деп и Dior влязоха в историята с новата си сделка

Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп сякаш започва да се връща към обичайния си ритъм. Научаваме за все повече проекти, в които той ще участва. И докато Хърд реши да напусне Холивуд за момента, Деп няма никакво намерение да го прави. От Variety разбираме, че актьорът е […]

Subscribe US Now