Какъв е Чанинг Тейтъм в ролята на самотен родител

Чанинг Тейтъм e широко популярен като актьор и дори бивш фотомодел, но сравнително по-малко е известен в ролята си на родител. Всъщност, той е самотен баща на 10-годишна дъщеря Евърли, който обаче, както по всичко изглежда, се справя отлично със своите задължения.
Освен това, не толкова известно е и, че 43-годишният актьор от “Професия: Стриптизьор” е и автор на детски книги, за написването на които го вдъхновява малкото момиченце.
В скорошно интервю за Today Чанинг обсъди последната си издадена книга “Единствената Спаркела и голямата лъжа” и как като цяло книгите са му помогнали като баща.
На въпроса за какъв родител се смята, той отговори: “Нямам представа, не знам. Просто се опитвам да се справям”.
И добавя: “Когато разбрах, че ще имам дете, си казах: “Добре, вероятно ще бъда родителят, който ще забърка детето си в повече неприятности, отколкото да го предпази от тях. А пък когато детето започна да пораства, осъзнах, че трябва да поставям и граници. А най-странното е, че самите децата искат граници, макар и неосъзнато. Дъщеря ми просто става по-спокойна, когато разбира правилата. Правилата на къщата, както ние ги наричаме – като например да измиеш зъбите си или да отнесеш чиниите до мивката.”
Тейтъм започва да работи по книгите за Спаркела, откакто става самотен родител. Запитан дали героят му е помогнал да се научи как да се справя в това отношение, актьорът отговоря: “Не съм планирал да бъда самотен баща. И бях доста нервен. Започнах дори да търся клипове в YouTube как да сплета косата ѝ, не исках да бъда бащата, който води детето си на училище така, сякаш е спало на улицата. И поредица от книги дойде от това. Тя ми помогна да разбера как да разговарям с едно малко момиче.”
Евърли е плод на връзката на Тейтъм с бившата му съпруга, актрисата и танцьорка Джена Дюън, с която официално се разделят през 2019 г., пише пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Брук Шийлдс не иска дъщеря ѝ да е модел

Брук Шийлдс е добре позната като актриса и модел, но един по-малко известен факт за нея е, че навлиза в модната индустрия с помощта на майка си, Тери Шийлдс, която почива през 2012 г. Тери е била мениджър на дъщеря си и най-вероятната причина тя да оцелее в модната индустрия. Благодарение […]

Subscribe US Now