Дъщерята на Гущерови ги унижи жестоко с това, което направи СНИМКА

Наскоро Светлана Гущерова показа нещо, с което целеше да се похвали пред всички каква талантлива щерка имат с Христиан Гущеров. Ефектът обаче, стана двоен, защото показаното предизвика серия от иронични коментари в социалните мрежи.

Рисунката е дело на дъщеричката им Анелия-Добромира, която е нарисувала майка си, татко си и братята си като прасета от детското филмче “Пепа Пиг”.
Светлана Гущерова срази всички с тази скъпа покупка СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Peppa Pig (@officialpeppa)

 Гущерова сподели пред последователите си, че 3-годишното дете е автор на рисунката и на поздрава “Честит рожден ден, тате”, написан на английски език. 
Светлана разтуптя сърцето на Гущеров с тези думи ВИДЕО
“И тя иска да изкара дъщеря си гений, като Антония Петрова. Само техните деца са талантливи и надарени. Не е възможно толкова малко дете да рисува така, а още по-малко да пише и то на чужд език”, глкоментират последователи на плеймейтката и настоящ дизайнер./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Крис Евънс с отчаяно признание за личния си живот

Напук на шума, който създава около себе си в социалните медии – “случайно” пусната снимка на интимните части, шеговити флиртове с Lizzo, безброй публикации на кучето си, Крис Евънс е смайващо потаен по отношение на любовния си живот. 41-годишният актьор в момента промоутира новия си филм The Gray Man и […]