Каква е тайната на добрата форма на Клинт Истууд на 93

Може да е една от легендите на Холивуд, но Клинт Истууд рядко се появява на светски събития и кинофестивали. Затова появата му в Кармел, Калифорния на 24 март тази година беше изненада за много хора.
93-годишният актьор беше там, за да чуе семинара на известната природозащитничка Джейн Гудол, като двамата дори си поговориха насаме малко преди него. Това е първата поява на Истууд пред камера, след като през ноември 2023 г. започна снимките на новия си филм Juror No 2.
Макар да не обича да говори много пред камери, актьорът от “Мръсният Хари” е разкривал тайната на дълголетието си и добрата си форма. И, ако трябва да я обобщим с една дума, то тя е “дисциплина”.
“Никога не съм трупал много мазнини, но и винаги съм бил стриктен с диетата си”, казва Истууд пред Muscle and Fitness. Съветите му за хранене са прости: “Стойте далеч от въглехидратите, особено от тежки десерти”.
“Дръжте кантар в банята. Почивайте си добре. Опитайте се да сте оптимистично настроени”, са някои от другите мъдрости, които споделя с феновете си. Както и: “Яжте плодове и сурови зеленчуци. Приемайте витамини. Не пийте подсладени напитки. Не прекалявайте с алкохола”.
Малко повече за тренировъчния му режим разкрива синът му Скот Истууд пред Men’s Health. “Баща ми е като машина по отношение на тренировки и диета. Показа ми как да тренирам тежести, когато бях на 14 или 15. Даде ми да разбера, че е по-важно да вдигам правилно, отколкото да вдигам повече.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мармаладът на Меган - защо първият продукт на American Riviera Orchard предизвика толкова коментари

Принц Хари и Меган Маркъл отново са в светлините на прожекторите и явно смятат напълно да използват момента. След като принцът привлече вниманието с участието си в обичайния поло турнир в Уелингтън, САЩ, сега съпругата му насочва вниманието към себе си. Или, по-точно, към собствения си бранд, за който съобщи […]

Subscribe US Now