Когато баща ти е Арнолд Шварценегер, но ти не се гордееш с това

Арнолд Шварценегер е един от най-популярните актьори на всички времена и със сигурност всеки, който го познава, би се хвалил и гордял с този факт. Но сме виждали не един и два примера на деца на известни родители, които правят какво ли не, за да останат встрани от тяхната слава и да живеят живота си така, както сами преценят. А това невинаги е възможно с фамилия, която всички знаят.
Подобен е случаят с Джоузеф Баена – 26-годишният актьор, който е извънбрачно дете на Арнолд Шварценегер. Въпреки че не носи неговото име, той е припознат от известния си баща, а с годините все повече върви по неговите стъпки. Затова и едно негово признание носи известна изненада.
Наскоро Баена даде едно от редките си телевизионни интервюта, в които, без особена изненада, се засяга темата за неговия баща. Младежът разбира, че Арнолд е негов баща, чак когато е на 13 години, и това преобръща живота му. И въпреки че се оказва, че двамата споделят доста сходни интереси, Баена отказва да вземе името на Шварценегер.
На въпрос от водещата на Good Morning Britain защо се е отказал от популярната фамилия, той отговаря, че е искал да постигне сам успех, да изгради своето име, а не да разчита на това на баща си. Баена признава, че семейството му винаги го е подкрепяло, но и не му се е месило в делата, за което е много благодарен. Той се опитва да гради кариерата си само чрез своята воля, решителност и работна етика.
“Мисля, че е наистина важно и това, че съм израснал като мъж, който е свикнал да прави всичко сам”, допълва младият актьор, убеден, че и сам ще успее да постигне това, към което се стреми. Увереност му дава и това, че се труди наистина здраво и вече може да се похвали с успех като този да си партнира с Морган Фрийман, цитира го Mirror.
На този етап Джоузеф Баена е категоричен, че няма никакви намерения да се занимава с политика, както направи Арнолд Шварценегер, след като приключи с актьорската си кариера. А освен с кино и недвижими имоти, 26-годишният син на актьора се занимава усилено и с бодибилдинг. Наскоро той обяви в профила си в Instagram, че ще присъства на Arnold’s Classic във Великобритания, но не като участник, а по-скоро от желание да се запознае с представители на този спорт. Типичен син на баща си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната изненада на Наоми Кембъл

След завладяващото изследване на живота на Коко Шанел и радващата тълпата история на дивата, лондонският музей Victoria & Albert Museum потвърди, че следващата му основна изложба ще отпразнува живота и кариерата на един от супермоделите от 90-те: Наоми Кембъл. Naomi: In Fashion ще разкаже историята на впечатляващата четири десетилетия кариера […]

Subscribe US Now