Мисис България наду устни за пети път СНИМКА

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България”, се е подложила на пета поредна процедура за увеличаване на устните.

Тя споделя, че е имала четири неуспешни интервенции. Финалната й поправка е дело на д-р Алит Керимов, завършил в Лондон.
“Имах проблем – миграция на поставения филър, липса на добри линии при изграждането на контур, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът успя да се справи с всичките несъвършенства, използвайки един от най-прочутите и желани методи. Техниката е известна по цял свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо”, разкрива брюнетката.

Валери не издава каква е общата сума за предишните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лева. “Не съм от жените, които прикриват години и операции. Не мога да кажа – не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкова голяма гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската.
Интересна подробност е, че от месеци насам тя живее в България. Причина за това са телевизионните й изяви като водеща на предаване за киберсигурност./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на Неймар

Бразилия може и да не се представи твърде добре на Световното първенство по футбол през декември 2022 г., затова пък 2023 т. определено ще е специална за звездата на отбора. Самият Неймар съобщава защо в официалния си профил в Instagram. 31-годишният футболист сподели няколко снимки с настоящата си приятелка Бруна […]