Тайният живот на Амбър Хърд

В средата на август стана ясно, че въпреки загубата на Амбър Хърд срещу Джони Деп и въпреки факта, че съдия от Вирджиния отхвърли искането ѝ за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от бившия си съпруг, актрисата е готова на всичко, за да продължи битката си.
Научихме, че е тя заменя по-голямата част от юридическия си екип, като се позовава на Конституцията, докато се готви да обжалва присъдата за клевета за милиони долари, присъдена на Джони Деп.
Междувременно стана ясно, че следващият филм с нейно участие, “Аквамен 2”, е отложен и сега е планиран да излезе догодина.
След тези новини актрисата сякаш изчезна и няколко месеца нищо не се чуваше от нея. Оказва се, че Амбър Хърд наистина се е покрила и то не само от медиите, а от всички. От El Mundo разбираме, че от няколко месеца води таен живот в Испания и се радва на истинско спокойствие в компанията на дъщеря си. 
Според изданието актрисата си е наела къща в малко градче на Балеарските острови. То се казва Костиц и в него живеят по-малко от 2000 души. Имотът, в който живее Хърд, наскоро е обявен за продажба за 2.8 милиона евро, но после изтеглен от пазара. Става ясно, че Амбър Хърд се подвизава там под друго име, а именно Марта Джейн Канари.
Актрисата живее в луксозната къща, за която се твърди, че е собственост на политик с криминално минало. Мария Антония Мунар е бивш политик, осъдена на 14 години затвор за корупционни престъпления и свободена прз 2020 г.
Луксозната къща с площ от 479 квадратни метра е в историческия център на града. Разполага с инфинити басейн с изглед към равнините в центъра на острова. Оборудвана е с всички удобства, като дори има киносалон.
Според местните, актрисата се разхожда из градчето дискретно, винаги облечена в ежедневни дрехи и без да предизвиква излишно внимание. Съседите ѝ казват, че не прави купони. Ходи на детската площадка всеки следобед и разговаря с други родители. Пазарува от местните магазини “нормални неща”.
Очевидно Амбър Хърд се разбира много добре с местните и говори “испански с мексикански акцент”. И въпреки, че много нейни съседи и жители на града са интервюирани през последните дни, те не казват кой знае какво, защото искат да уважат личния й живот.
Едно е сигурно обаче, всички са положително мнение за нея, защото според думите им, се актрисата винаги се държи много дружелюбно с всички. 
Не е ясно дали Амбър Хърд възнамерява да остане в Испания в дългосрочен план. Вероятно зависи и от това дали някой по-нататъшен съдебен процес с Джони Деп ще включва прякото й присъствие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роксана се развежда с втория си мъж, а причината е скандлана

Фолк певицата Роксана е пред развод с втория си мъж, който е значително по-млад от нея. В голямо интервю пред Мон Дьо изпълнителката не обясни какъв точно е проблемът между двамата, но беше категорична: „Прощава Господ, а аз не съм Господ”.  И допълва: “Не се живее само с компромиси и прошки, […]