Когато Новак и Йелена се забавляват лудо

Новак Джокович е сред най-добрите тенисисти вече години наред, защото тренира упорито и дава дори повече от себе си, отколкото повечето биха.
В същото това време сърбинът знае как да се забавлява, когато не е на корта и не тренира. Виждали сме го много пъти как празнува победи под звуците на сръбска музика (и не само).
От профила му в Instagram разбираме, че е бил в родината си, за да присъства на концерт на Степан Хаузер, който бе част от дуото 2Cellos.
Новак Джокович е бил в компанията на съпругата си Йелена, като от видеа от публиката се вижда как двамата танцуват и се забавляват. А сърбинът дори се качи на сцената, за да посвири.
До тази му изява се стигна след като самият Хаузер го покани и му връчи саксофон, за да покаже на какво е способен. Е, резултатът не е кой знае колко впечатляващ, но си личи как Джокович се забавлява. Самият Хаузер пък се пошегува, че има нов член на бандата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Ева Мендес до Ал Пачино - 11 известни личности, които никога не са се женили

В Холивуд обичат да се женят, а още повече обичат да се развеждат и историята многократно продължава да доказва тази максима. Звездните раздели са една от най-актуалните теми напоследък. След като дори бракове от 27 години, като този на Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий-Фърнис са в състояние да […]