Ново 20! Панайот Панайотов погна и Тони Димитрова

Панайот Панайотов се оказа доста конфликтна личност, а колегите му недоумяват как досега се е прикривал така добре. Истинската му същност се прояви едва сега. Или пък се дължи на напредването на годините?! 

Огромния му скандал с Кичка Бодурова отпреди месец е нищо в сравнение с действията му спрямо Тони Димитрова. 
Бургазлийката застана на страната на Кичкав спора й с Панайот Панайотов, касаещ “мижавия интерес” на концерта на Кичка в Бургас. Тя го беше поканила като гост-изпълнител, но след поредица от претенции отхвърля идеята да има подгряваща звезда. 

Това доста ядоса Панайот, който най-нагло излъга във Фейсбук, че сам се оттегля от концерта, тъй като има “мижав интерес” към събитието. По-късно стана ясно, че всички билети са разпродадени и думите ми нямат почва. Тогава си призна за лъжата и цъфна цялата истината за скандала, в който са намесени пари. 
Тони Димитрова се намеси в скандала и заяви, че колегата й не постъпва мъжки. С тези свои думи си спечели враг за вечни времена. „Като ме види на улицата си обръща главата“, оплака се Тони от поведението на колегата си Панайот Панайотов./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Прекалено! Джулиана Гани ляга пак под ножа за две нови корекции СНИМКА

Плеймейтката Джулиана Гани е известна както с многото си мъже, така и с пластичните си операции, които нямат брой и чет – сигурни сме, че тя наистина не знае колко точно пъти е минала под ножа. Силиконовият ѝ бюст е всеизвестен с многото си кубици, които едва побира в прилепналите […]