Дани от “Един за друг” най-после покажа гаджето! Оказа се копие на бившата СНИМКА

Дани от “Един за друг” дълго време не демонстрираше  публично личния си живот, а фенките го заливаха със съобщения по темата.

Е, навитите мацки трябва да успокоят страстите, защото Дани си има сериозна приятелка. А тя се опказа пълно копие на бившата му – Дени, с която участва в култовото шоу за двойки. 
Мускулестият мачо качи снимка на стори в Instagram, на която компания му прави русокосо момиче. Впечатление прави близостта между двамата, а това не е интимност, която може да бъде забелязана между приятели.
 
Дани с новата си приятелка 
Самоличността на мацката не е известна на този етап, но е повече от видно, че си пада по русокоси момичета. Предишната му приятелка Дени също е известна със светлите си коси. 
Припомняме, че двамата се разделиха малко след излизането им от “Един за друг”, но без да разкриват причините. Денислава дори се върна за известно време в Щатите, но сега е отново в родината. Шушука се, че мацката също си има сериозен приятел, който обаче не иска да разкрива за момента./show.blitz.bg
 
С бившата си приятелка Денислава 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тази силиконка стана лесбийка: От мъже ми дойде до гуша ВИДЕО 18+

И на тазгодишния конкурс “Мис Силикон” се явиха скандални участнички, за които може дълго да се говори и пише. Една от тя е Ивана Янева, която направи шокиращо интимно признание, което звучи като обява за секс.  Наричаната още “пернишката Ариел” участничка мечтае за своя принц, но противно на очакванията, не […]