Обрат! Не е за вярване какво се случи на Поля и Митко от “Един за друг” след финала на шоуто СНИМКА

Една от най-колоритните и любими двойки от “Един за друг” сбъдна най-голямата си мечта – да имат собствен дом. 

Поля и Митко се бяха записали във формата с идеята да спечелят и парите да им помогнат да си купят собствено жилище. Уви, победата им се изплъзна на финала, но сбъднаха мечтата си с помощта на кредит. 
“Радостни и горди сме, че нашата мечта вече е реалност! Когато имаш опора и ръка, с която да вървиш напред, всяка мечта се сбъдва! Това е нашият НОВ ДОМ! Обичам те, Димитре”, написа Поля в Инстаграм. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Поля Кръстева (@pocccho)

Къщата не е нова и определено носи белезите на времето, но това едва ли притеснява влюбените гълъбчета, които вече градят свое гнездо и са готови да се заемат с основен ремонт.
Тина от миналия сезон на шоуто искрено се зарадва на новината на младата двойка, тъй като тя и Станимир също си бяха поставили тази цел след края на техния сезон. “Честито прекрасни! Много се радваме за вас и ви желаем съвсем скоро да я украсите с детски смях и весели игри”, пожела им тя./ show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще видим ли Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Може и още да не ни се вярва, но е факт, че на Джейк Пол му се получава доста добре боксовата кариера до момента. Все пак, няма записана нито една загуба в пет мача. Това обаче може да се промени много скоро. От доста време се пускат слухове, че е възможно […]