Ще видим ли Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Може и още да не ни се вярва, но е факт, че на Джейк Пол му се получава доста добре боксовата кариера до момента. Все пак, няма записана нито една загуба в пет мача.
Това обаче може да се промени много скоро. От доста време се пускат слухове, че е възможно Пол да се изправи на боксовия ринг срещу един от най-великите боксьори в историята – Майк Тайсън.
И този двубой може наистина да се състои. Тайсън бе гост във вечерното шоу на Джими Кимъл, където бе запитан какво мисли за подобен мач с ютюбърът, превърнал се в боксьор.
Майк Тайсън заяви, че това е наистина интересна идея и отворен към нея. Но условието му е мачът да се състои още тази година. В профила си в Twitter Джейк Пол публикува видео от изказването на боксовата легенда и написа, че е благодарен за уважението и възможността, която му се предоставя.
Като дори се съгласи още тази година да организират мач помежду си. Факт е, че няма как да сме сигурни дали всички тези думи ще се превърнат в действия и наистина ще видим Пол срещу Тайсън. Но пък няма и как да отречем, че не бихме имали нищо против да видим на какво са способни двамата.
Последната изява на ринга за Тайсън бе в края на 2020 г. срещу Той Джоунс. В края на миналата година Пол пък победи Тайрън Уудли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От какво се срамува Селена Гомес

Селена Гомес пуска албума си Revival още през 2015 г. и тогава взема смело решение за снимката, която да сложи за обложката му. Сега, няколко години по-късно тя признава, че изобщо не се гордее с избора си и обяснява защо. Селена споделя, че сега се срамува от този момент в […]

Subscribe US Now