Цецо от “Игри на волята” издаде тайната, изглежда така благодарение на… ВИДЕО

Цветелин Гешов от тазгодишния сезон на “Игри на волята” приковава погледите още с първите си прояви в екстремния риалити формат. Причината е добрата му физическа форма, в която той инвестира голяма част от времето си в реалния живот.

Зад издръжливостта му стоят много тренировки и режими, на които и олимпийски шампиони вероятно биха завидели предвид крайните резултати. При все, че той дори не се занимава професионално с фитнес, защото по професия е предприемач и собственик на бизнес недвижими имоти.
Цецо се описва като смел и рисков играч, а доколко обича риска, тепърва ще става ясно в “Игрите”. Преди да разберем това обаче, научаваме и тайната за здравото му тяло. Нарича се кросфит. В скорошни постове в Инстаграм Цецо показва и как протича една негова тренировка, която със сигурност не оставя равнодушна нито една негова фенка.
Той разделя тренировките си на сетове и повторения. Залага на мъртва тяга, за да изгради мускулатурата на гърба и краката – прави четири сета, в системата за повторения 2.2.2. 

След това Цецо ни показва как прави повдигане от лег. Подробно е обяснил в кой сет, колко тежест да се използва и колко повторения да се направят. В следващите сторита показва още упражнения – гребане, бърпита, ски-ерг и още други./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Може ли да има трета част на "Мама мия" с Мерил Стрийп

Почти не е за вярване, но е факт, че изминаха цели 15 години, откакто “Мама мия” се появи по кината и накара всички да припяват песните на ABBA, мечтаейки за едно малко гръцко бягство. Затова не е учудващо, че филмът имаше и своето продължение през 2018 г. Ако ни се иска […]

Subscribe US Now