Малките тайни на Славена Вътова

Харесване Славена Вътова поради много причини. От една страна, защото е сред любимите ни красавици, носили титлата на Мис България през годините, а от друга, защото искрено се възхищаваме на само на безупречната визия на Славена, но на начина и на живот.
За щастие Славена Вътова е решила да разкрие малките си тайни за мотивацията си да спортува непрекъснато и да се храни здравословно. Прави го в книгата “Хапки щастие”, в която събира вкусните си рецепти и навици, за да изглежда и да се чувства по-добре.
“Както може би всяка жена съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начина ми на живот”, пише моделът под публикацията си в Instagram, където за пръв път запознава феновете с книгата си. 
Но с тази книга Славена Вътова споделя не просто любими рецепти, но и начинът, по който се е доближила към по-добрата версия на себе си. И, разбира се, се надява да бъда полезна на всеки от последователите ѝ.
Славена уточнява, че “Хапки щастие” може да бъде поръчана предварително, а от 12 декември ще я намерим и в книжарниците и търговската мрежа.
“Огромна благодарност към всички, които допринесоха за сбъдването на “Хапки щастие”. Работя с прекрасни хора и брандове, които подкрепиха проекта и имам най-силните обич, вдъхновение и мотивация, в лицето на приятелите и семейството”, завършва публикацията си моделът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Датското кралско семейство - разделено и за Коледа

Неслучайно Коледа се приема като един от най-свързани със семейството празници. По това време на година всеки, който е далеч от дома, се прибира, а роднини, които отдавна не са се виждали, най-после се събират. Не такъв обаче ще е случаят в датския кралски двор, който в последните няколко месеца […]