Може ли да има трета част на “Мама мия” с Мерил Стрийп

Почти не е за вярване, но е факт, че изминаха цели 15 години, откакто “Мама мия” се появи по кината и накара всички да припяват песните на ABBA, мечтаейки за едно малко гръцко бягство. Затова не е учудващо, че филмът имаше и своето продължение през 2018 г.
Ако ни се иска обаче още и още от забавната музикална комедия, то вероятно би ни зарадвало изказването на Мерил Стрийп, че с удоволствие би участвала и в трета част на филма. И нищо не би не я разколебало – дори “дребен детайл” като смъртта на героинята ѝ Дона. Разбира се, убедена е, че и останалите актьори, и екипът, и феновете не биха позволили нещо толкова глупаво да осуети още един филм любимия франчайз.
Дори продуцентът и сценарист Джуди Креймър наскоро заяви пред Vogue, че “трябва да има още един филм, защото хората го искат”, но “проблемът е, че всички остаряваме”. Но пък и добавя, че що се отнася до актьорския състав, всички имат желание да го направят.
От своя страна Мерил Стрийп пък казва, че е напълно готова да се включи, и ако се измисли начин Дона да се прероди, тя е изцяло за. Актрисата дори предложи някои любопитни идеи за сценарий, включително прераждане или поява на зъл близнак в стил сапунена опера. “Може дори да наречем филма “Баба Мия”, шегува се Мерил.
Естествено, на Джуди Креймър неведнъж се е налагало да отвръща на критиките, свързани с решението да убие Дона. Дори е порицавана в социалните медии, и е трябвало да успокоява феновете, че не го е направила нарочно.
“Все пак Мерил Стрийп до последно се колебаеше дали да прави още един филм, защото обикновено не участва в продължения”, обясни още Креймър. “Но тя все пак се върна за “Mamma Mia! Отново заедно”. Усещаше любовта около себе си и радостта от повторното събиране с тези хора, така че мисля, че това я направи по-отворена към перспективата за трети филм.”
Сценаристката дори добавя, че от самото начало си е представяла вселената на “Мама мия” като трилогия. Тя дори спомена няколко сюжетни линии, които с удоволствие би изследвала и които със сигурност ще развълнуват и феновете, поясняват от In Style.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички се подиграват на Селена

На 12 септември за пореден път се раздадоха видео музикалните награди на MTV VMAs. На бляскавото събитие присъстваха десетки изпълнители, част от които грабнаха статуетки, а други се задоволиха само с номинации. Е, имаше и недоволни, въпреки че хитовете им спечелиха в своите категории. Селена Гомес спечели награди за песен на […]

Subscribe US Now