Постъпката на Ози Озбърн, докарала жена му до опит за самоубийство

Шарън Озбърн разказва за момента, в който научава за една от последните афери на съпруга си Ози Озбърн и опустошителните последствия за нея от тази новина. Говорейки на сцената в нейното шоу Sharon Osbourne: Cut The Crap в Лондон 71-годишната телевизионна личност разкрива, че е направила опит за самоубийство, след като научила за изневярата на 75-годишния музикант.
“Той винаги, винаги имаше някакви забежки и аз бях толкова свикнала с това”, казва Шарън, според британския вестник The Mirror. “Но когато той знаеше името на жената, къде живее и къде работи… това е съвсем различно нещо, тъй като е емоционално свързан с нея. Взех, не знам колко точно, но доста хапчета.”
Риалити звездата, която има две дъщери Ейми (40 г.) и Кели (39 г.) и син Джак (38 г.) от Ози, продължава да обяснява, че е смятала, че децата й ще могат да се “грижат за себе си”, тъй като са “по-големи.”
Така че взех свръхдоза и се заключих в спалнята”, каза тя. “Прислужницата се опита да влезе да почисти стаята и ме видя”, разказва Шарън и и пояснява, че именно тя е тази, която е потърсила помощ и я е спасила. Ози и Шарън са женени от 1982 г. Въпреки това през май 2016 г. беше разкрито, че се разделят след 33 години брак на фона на новините, че той е имал четиригодишна връзка с фризьорка.
През август 2016 г. People потвърди, че фронтменът на Black Sabbath е влязъл в клиника за сексуална зависимост. След това двойката се помири на следващия месец и поднови брачните си обети в Лас Вегас на Деня на майката през 2017 г.
“За мен това всъщност беше истинският ни сватбен ден. Това е този, който ще запомня. Шарън и аз преминахме през толкова много и това, честно казано, ме кара да го чувствам като ново начало”, каза Ози пред Hello. “Направих огромна грешка”, продължи той. “Без Шарън съм нищо. Обичам я. Честно мога да кажа, че никога не съм обичал друг освен жена си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприятностите, които 16-годишна украинка си навлече след като поздрави рускиня

От избухването на войната между Украйна и Русия през 2022 г. се случиха доста неща, като спортът също не остана безучастен. В тениса например всички украински тенисисти спряха да се поздравяват след мачовете си с представители на Русия и Беларус. Така например преди няколко дни след загубата си на Australian […]

Subscribe US Now