Много гадно! Галена скрои гаден номер на Мария! ВИДЕО

Все по-често се случва родни чалга диви да се хванат за гушата и то за рокли. Дизайнери си мълчат и продават един и същи модел на повече от една певица и им дават повод за скандал и надцакване. 

Такъв е последният пример с Мария и Галена, които се изложиха с еднакви рокли, чиято стойност не е никак малка. 
Галена се появи с черна изрязана и супер секси рокля във фотосесия, посветена на Хелоуин. Дни по-късно колежката й Мария показа същото облекло в кадри от последното си видео към песента „Ангел мой“. Предизвикателната рокля е дело на български дизайнер.
 

Моделът и на двете изпълнителки е напълно еднакъв, разликата е в украсата. Докато тази на Галена е гарнирана с цветя от дантела, другата на миньончето е покрита с камъни.
Не е ясно обаче кога е снимала Мария видеото си и коя от двете фолкаджийки първа се е сдобила с роклята. Факт е, обаче, че в публичното пространство първа с тази рокля се пяови Галена./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Известна актриса се гаври с креватните изпълнения на Рълев и Мастагарков в "Игри на волята" СКРИЙНШОТ

Актрисата Дария Симеонова изглежда следи изкъсо “Игри на волята” и си позволи да направи шокиращ коментар за двама от участниците. Кадрите от спалнята на Иван Рълев и Благомир Мастагарков породиха множество коментари, а към тях с подигравка се включи и известната актриса.  Припомняме ви, че двамата мажаги предпочетоха да спят […]