Цвети Пиронкова отново на корта, но в друга роля

През юли 2022 г. Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.
34-годишната Цвети Пиронкова и съпругът й – бившият футболист Михаил Мирчев, имат още един син Александър, който се роди на 27 март 2018 г. Оттогава Цвети почти изцяло се е отдала на новата роля в живота си – тази на майка. Тя често качва снимки от разходки, семейни ваканции и кадри, които разкриват как преминава динамичното ежедневие на жена с две деца.
От последните кадри в профила ѝ в Instagram обаче става ясно, че Цвети е решила да предаде няколко урока на по-големия си син Александър в спорта, в който се чувства най-силна, а именно тенисът.
“Тренировка с моето момче”, пише Пиронкова под серия от кадри, на които я виждаме на корта с Алекс – и двамата подходящо облечени за една игра на тенис. Освен че Цвети целува нежно сина си по челото през мрежата, впечатление прави и че внимателно му показва как точно да държи ракетата. 
С треньор като нея, сигурни сме, че малкият Александър бързо ще напредне. По всичко личи, че момчето има замах. Нищо чудно да поеме по стъпките на майка си и също като нея и Григор Димитров, след години да ни прославя на световно ниво.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В "Игри на волята" стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и..

В “Игри на волята” битките стават все по-ожесточени, особено когато на Арената се изправят роднини. В снощния епизод видяхме как двама братя се налагат жестоко един друг, а дъщеря направо опустоши майка си, без да й мигне окото. В крайна сметка Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели […]

Subscribe US Now