Даяна пак събра Уилям и Хари

Тази събота, 1 юли, се навършиха 62 години от раждането на принцесa Даяна. По този повод бяха раздадени ежегодните награди на нейно име, които отличават млади хора, които променят света към по-добро. А на церемонията, макар и от разстояние, участваха двамата синове на покойната Лейди Ди.
Награждаването бе изцяло виртуално, а в началото му видяхме посланието на принц Уилям. Той поздрави победителите и заяви, че те са доказателството за “силата на младите хора да вдъхновяват значима промяна”.
Той напомни, че каузите като тази на покойната му майка сa наистина ценни, защото инвестирането в младите и вдъхването им на увереност наистина може да промени света. Именно в това е вярвала и Даяна, а принцът на Уелс “с гордост” продължава мисията от нейно име.
По-напред в церемонията видяхме и принц Хари, които интервюира един от победителите от 2021 г. и представи някои от тазгодишните наградени. “Когато се събираме, си спомням за дълбоката вяра, която майка ми имаше в трансформиращата сила на младите хора”, каза той.
И допълни, че наследството на Даяна продължава да вдъхновява и да служи за пример и днес за това как да се справяме с трудностите в нашия свят, цитират го от Fox News.
Последната среща очи в очи на принцовете Уилям и Хари бе на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила на 6 май. Тогава обаче те отново не размениха нито дума и демонстрираха обтегнати отношения. Затова вероятно бе по-добре за всички, че този път двамата участваха виртуално и от разстояние, но все пак почетоха майка си Даяна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанието, което получи дъщерята на Симеон Сакскобурготски

Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на последния български цар Симеон Сакскобурготски, изживява страхотен момент във всички аспекти. Щастлива в семейния си живот, заедно със съпруга си Китин Муньос и техния син Симеон Хасан, нейният график е пълен с много обогатяващи планове и проекти, от които тя се вълнува. Една от […]

Subscribe US Now