Парче от тумора все още тормози Сашка Васева, певицата разкри, че ще… ВИДЕО

Не Георги, а Христо е мъжът, на когото Сашка Васева е най-благодарна в живота си. Съпругът й застава твърдо зад нея, докато тя се бори с рака, който отне зрението й. 

“Мъжът ми е моят герой. Той ме спаси и направи възможно да съм жива. Той е моята крепост. Сега той е неотклонно до мен, а аз не мога без него”, споделя певицата пред bTV.
Докато се бори с рака, който отнема зрението й, Сашка Васева преоткрива брака си и семейните ценности.
Към момента състоянието й е стабилно, но има остатък около 1 см от тумора. “Бил е много голям и положението е било много фатално. Докторите се надяват до 2 г. да се възвърне зрението ми.”

В момента певицата вижда “като в мъгла”. Различава тъмно и светло, но признава, че й е много трудно.
“Оказва се, че съпругът ми е голямата ми любов. Към днешна дата разбирам, че единствено него обичам и съм обичала. Сега го разбрах. Жалко, че не го разбирах толкова години и бягах от семейния уют. Ходех да пея и се вълнувах да принадлежа на народа с песните си и с купона, който умея да правя. Пак ще го правя. Но искам да бъда и до семейството си.”
Като вярващ човек приема състоянието си като изпитание, което ще я преобрази напълно. 
“Имам дар от Бога да пея. Ще пея, но може би трябва песните да са насочени към прослава на Бога. Бог ме спаси и ми даде втори шанс да живея”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джонатан Найт от New Kids On The Block за забраната да бъдеш себе си

Последните години се превърнаха във време, което все повече толерира различията между хората. Много публични личности вече говорят открито за своите особености и предпочитания, дори и за своите сексуални такива. Нещо, което допреди само едно десетилетие беше напълно немислимо. Съвсем свободно вече говори за себе си и своя живот и […]