Как Крис Хемсуърт се пошегува със съпругата си

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са може би най-отчетливата двойка в Холивуд, която ясно и често показва доброто си чувство за хумор.
Шегите между двамата не спират, а се оказва, че Крис Хемсуърт също иска да попадне в графата на забавните. В профила си в Instagram актьорът сподели видео, на което виждаме как пречи на съпругата си Елса Патаки да плува.
Хемсуърт буквално се вкопчва в Патаки, докато двамата са се гмурнали под водата. Към поста Крис Хемсуърт закачливо казва, че видеото е посветено на Свети Валентин и с него той иска да покаже как се правят бебета в Австралия.
“Това е едновременно игра на страст, любов и интензивен спортен дух, в която всеки е победител”, завършва поста си Хемсуърт.

Е, не знаем дали наистина така се правят бебета в Австралия, но постът на актьора определено успя да ни разсмее и накара да се замислим дали да не отскочим до Сидни например.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Доналд Тръмп започне да продава маратонки като топъл хляб

Бившият президент Доналд Тръмп, разтревожен от решение по дело за гражданска измама в Ню Йорк, което го осъди да плати около 450 милиона долара, се появи на конгрес за обувки във Филаделфия на следващия ден, за да рекламира маратонки с марката Тръмп, продавани за малко под 400 долара. Бившият президент се […]

Subscribe US Now