Остана ли сама Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио прекара едно невероятно лято, както винаги. Освен в родната Бразилия, тя беше доста време и в Европа – лятната й ваканция протече в Ибиса, а след това се отдаде на Седмицата на модата в Милано.
Сега 42-годишният модел е обратно в Калифорния, където ни сервира една добра новина. След твърденията, че се се е разделила с половинката си Ричард Лий, двамата бяха забелязани заедно.
Алесандра и 41-годишният Лий се разходиха във Венис, Калифорния, хванати за ръка и облечени в координирани тоалети. Двойката дори бе заснета да се прегръща и целува на улицата, което сложи точка на въпроса за това дали са разделени.
“Тя прекара повече време с приятелки и децата си, освен това работеше и двамата малко се отдалечиха през лятото”, коментира източник на Daily Mail. Явно краят на лятната ваканция обаче е белязал началото на сближаването на Алесандра Амброзио и Ричард Лий.
Бразилският модел има две деца от дългогодишната си връзка с Джейми Мазур – 15-годишната Аня и 11-годишният Ноа. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мег Райън най-сетне призна защо се оттегли от Холивуд

Осем години след като снима последния си филм, Мег Райън най-сетне се завръща на екрана. Холивудската звезда участва в романтичната комедия What Happens Later, в която си партнира с Дейвид Духовни. Освен това актрисата е и режисьор на продукцията. Филмът проследява историята на двама бивши влюбени, останали по принуда заедно […]