Мег Райън най-сетне призна защо се оттегли от Холивуд

Осем години след като снима последния си филм, Мег Райън най-сетне се завръща на екрана. Холивудската звезда участва в романтичната комедия What Happens Later, в която си партнира с Дейвид Духовни. Освен това актрисата е и режисьор на продукцията.
Филмът проследява историята на двама бивши влюбени, останали по принуда заедно за една нощ на малко летище заради отложен полет. Райън определя цялата продукция като “вълшебна”. “Това е едно малко пътуване, подобно на влакче в увеселителен парк, между двама души. Това са хора, които са разбивали взаимно сърцата си в едни отминали времена. А сега пред тях стои въпросът ще бъдат ли отново заедно”, споделя актрисата.
И допълва: “Чувството, което оставя историята в своя край, те кара да усетиш как сърцето буквално се отваря.”
Самата Райън не е чужда на това усещане. След като участва в превърнали се в любими филми като “Когато Хари срещна Сали” и “Безсъници в Сиатъл”, тя затвърждава статута си на кралицата на романтичните комедии. Макар че постигна успех и в драматични продукции като “Когато един мъж обича една жена” и “Кураж под огъня”.
Но с нарастването на славата, нараства и желанието на Мег Райън да се оттегли от светлината на прожекторите. “Взех си огромна почивка, защото почувствах, че има толкова много други неща, които бих искала да развия и върху които да се съсредоточа”, казва тя пред списание People, на чиято корица е за ноемврийския брой. “И най-вече да се отдам на ролята си на майка.”
Райън има две деца – син Джак (31 г.), който споделя с бившия си съпруг Денис Куейд и Дейзи (18 г.), която осиновява през 2006 г.
What Happens Later, който тръгва по кината на 3 ноември, е базиран на пиесата Shooting Star на Стивън Диетц и е вторият режисьорски филм на Райън след Ithaca от 2015 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде намери утеха след трудния си период Жизел Бюндхен

Както винаги Жизел Бюндхен изглежда великолепно в най-новата реклама, в която участва. Този път моделът представя здравословния продукт Lion’s Mane Mushroom, който, според собствените ѝ думи, помага и на самата нея да се “съсредоточи” и да “повиши” енергията си. Във видеото, което споделя в Instagram, Жизел се отдава на релакс […]