Айлин от “Ергенът” се пусна гола, вижте кой й бърка в панталона… СНИМКИ 18+

Скандалните прояви на Айлин Бобева продължават и след “Ергенът”, а както изглежда тя тепърва започва, ако следваме посланията й в социалните мрежи.

Преди броени часове провокативната брюнетка, около която редовно се забъркваха скандали в риалити формата, се пусна в неочаквана и доста провокативна компания – на драг кралици и мускулести мъже.
Айлин от “Ергенът” хвърли бомбата: С Евгени беше само веднъж, не повече!
Причината за появата й в този вид пък се оказа фотосесия за новия брой на списание “HALF”, където явно Айлин ще заложи на различните  превъплъщения на модерната кукла Барби, която в този случай е твърде разкрепостена.

“Смятам, че винаги трябва да бъдем смели и да не слагаме маски. Когато си себе си, винаги се чувстваш най-добре, а не е ли това най-важно?”, споделя Айлин запитана “дали е достатъчно смела да бъде себе си?”. Както виждаме – смелостта й дори прелива, като задръжките!
Айлин от “Ергенът”: Ма, мойто момиче, млъкни завинаги! ВИДЕО
В провокативните кадри участва и драг кралицата Малина Янг, която смело бръкна в панталона на Айлин, за да провери какво се крие там. За да е картинката пълна, компания на риалити героинята правят и мускулести красавци в розови дрехи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новите секси провокации на Айлин от "Ергенът"

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на “Ергенът”. Тя показа, че освен външните си дадености, притежава и завидни умения как да омагьосва мъжете. А след края на формата тя разпалва фантазиите по-силно от всякога. По професия Айлин е модел и именно с това продължава да се […]

Subscribe US Now