Близките отношения на Дейвид Бекъм и крал Чарлз

След излизането на документалния филм на Netflix Beckham доста хора останаха изненадани от начина на живот на футболната звезда. Защото сред най-любимите му занимания се оказаха времето, посветено на отглеждането на кокошки и пчеларството.
Именно последната страст събира Дейвид Бекъм с крал Чарлз – “обменихме някои пчеларски съвети”, пише футболистът в публикация в Instagram. От нея научаваме, че той е новият посланик на Кралската фондация – организацията на краля, която е посветена на различни устойчиви инициативи.
От публикацията, споделена както от бившият капитан на националния отбор по футбол на Англия, така и от профила на Кралската фондация става ясно, че Бекъм и Чарлз са се срещали няколко пъти в имението на краля Хайгроув, за да обсъдят общата си работа.
“Нямам търпение да подкрепя образователните програми на фондацията и усилията й да даде по-голям достъп на младите хора до природата”, пише още футболистът. От снимките пък научаваме, че той се е включил в част от заниманията по дървообработване на студентите от Мебелното училище в Сноудън, които са част от инициативите на фондацията.
“Любовта ми към провинцията ме накара да имам личната мисия да усвоя повече селскостопански умения, които са централни и за работата на фондацията”, допълва още Бекъм.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Играят го щастливо семейство - Шер и Александър Едуардс напук на критиките

Наскоро Шер се пошегува, че излиза с по-млади от нея мъже, защото тези на нейната възраст вече са починали. Е, явно освен чувството си за хумор, 78-годишната певица не е загубила и желанието си да се чувства обичана и желана. А от малко повече от година за това се грижи половинката […]

Subscribe US Now