Цитиридис онемя, кръстиха кючек с неговото име ВЕДЕО

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис за първи път загуби ума и дума от поднесената му “изненада” по време на снощния епизод на неговото шоу. 

Гологлавият и устата водещ този път си го намери, след като многократно е излагат гостите си с провокативни въпроси и ги е карал да вършат неща, които са против желанието им. Цитиридис потъна вдън земя от срам, след като вече има кючек, кръстен на него. 
Снощи в по-късното шоу на Николаос Цитиридис, специални гости бе група “Фантазия”. Момчетата представиха най-новото си парче “Playboy”, което излезе съвсем скоро.

Освен приятелски и доста забавен разговор, водещият на шоуто отправи музикално предизвикателство към групата. Силвър, Нани и музикантите трябваше да разпознаят вече утвърдени хитове, но в забързан вариант.
В отговор на неочакваната изненада, групата предизвика Николаос на рап батъл. За пропусналите – Цитиридис освен стендъп комендиант се е изявявал и като рапър.
Така в унисон с цялата ситуация групата промотира и още едно парче озаглавено “Цитиридис Кючек”. За по-малко от 12 часа социалните мрежи преливат от споделяния на “Цитиридис кючека” и запитвания кога ще се появи официално на бял свят. Водещият на шоуто остана повече от изненадан, а групата на народа се представи блестящо и този път./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да повярвате какво правят участниците от "Игри на волята" след края на формата СНИМКА 18+

Последният сезон на “Игри на волята” бе наситен откъм скандали и интриги, но пък след края на снимките повечето участници си станаха близки и се забавляват все по-често заедно. Към тях се присъединиха и играчи от миналия сезон.  Не веднъж сме виждали как се забавляват заедно в нощни клубове или […]

Subscribe US Now