Новите секси провокации на Айлин от “Ергенът”

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на “Ергенът”. Тя показа, че освен външните си дадености, притежава и завидни умения как да омагьосва мъжете. А след края на формата тя разпалва фантазиите по-силно от всякога.
По професия Айлин е модел и именно с това продължава да се занимава и сега, а ангажиментите й са повече от всякога.
От профила й в Instagram разбираме, че е избрана за рекламно лице на нова българска марка за бански костюми.
На кадрите от фотосесията виждаме красавицата в с няколко модела от колекцията, всички в черно, което очевидно много й отива.
И нямаме никакво съмнение, че е готова за лятото – както с перфектна форма, така и плажни облекла.
Айлин е приела и друго професионално предизвикателство след “Ергенът”, благодарение на което я виждаме в ролята на истинско Барби. Моделът е на новата корица на списанието HALF Magazine е и неузнаваема в превъплъщенията си.
От изданието признават, че дълго са търсили правилния образ, който е символ на консерватизъм, грешна обществена преценка, липса на тотална свобода и избор. И когато се спират на Барби, явно Айлин е правилният човек, който да влезе в този образ.
Тя е съвременната кукла, която може да бъде всичко, което си поиска, и с всеки, с когото си поиска. За изграждането на визия моделът е с розова перука и изцяло розов тоалет и отново не й липсва мъжко внимание.
На кадрите от фотосесията за списанието Айлин Бобева сменя още три визии, които са едновременно стилни и предизвикателни – точно каквато е и тя. Съвременна принцеса, която не разчита на корона, а на собствените си желания и умения, за да бъде истински щастлива, както го доказа и в “Ергенът”. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Редките снимки на децата на Зоуи Салдана

Има известни личности, които обичат да показват децата си, и го правят доста често. Но има и такива, които предпочитат да пазят тази част от личния си живот за себе си. Зоуи Салдана определено е от хората, които не публикуват много често снимки на децата си, но го направи при […]

Subscribe US Now