5 идеи за педикюр за пролетта

Март почти приключи и няма как да отречем очевидното – пролетта е тук с пълна сила! Цъфналите дървета, слънцето и топлината ни карат вече да мечтаем за море и ваканции, както и са сандали.
А последното върви в комплект с красив и поддържан педикюр. Какъв да е първият, който да изберем за пролетта? Много ясно – след като сме държали крачетата си на топло и скрити цяла зима, сега е момента да блеснат в ярки цветове.
Червено
Класиката никога няма да ни отегчи. Освен това какъвто и нюанс червено да изберем – доматено, коралово, бургундско червено и така нататък, всичко ще контрастира добре с все още бледата ни кожа.
Ярко розово
Този цвят крещи “искам да се забавлявам”. Или пък е поклон към Барби и цялата естетика на куклата.
Бебешко синьо
Синьото се наложи като цвят в маникюра в последните месеци, а сега е време да го пренесем и върху ноктите на краката. Актуалните нюанси са кобалтово, както и това нежно бебешко синьо.
Лилаво
И по-точно – люляково. Или пък теменужено. А защо не с цвят на лилава фрезия? Което и от тези пролетни цветя да ни е любимо, нежният виолетов цвят ще ни напомня за него.
Искрящо бяло
Традиционно посягаме към този цвят за педикюра, когато вече имаме тен и той контрастира с него. Когато обаче не сме фенове на ярките цветове, наситено белият лак също стои достатъчно привличащ погледа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се забавлява Чарлийз Терон с двете си дъщери

Чарлийз Терон е майка на две момичета – по-голямата ѝ дъщеря Джаксън е на 11 години, а по-малката Август е на 7. И двете са осиновени. В интервю за People от 2018 г. актрисата споделя, че винаги е виждала осиновяването като своя път към майчинството. И обяснява, че решението ѝ в […]

Subscribe US Now