Защо Ким Кардашиян не може да казва “не”

Ким Кардашиян се радва на милиони почитатели в социалните мрежи. Въпреки това се оказва, че риалити звездата все още се бори със самочувствието си.
“Толкова е странно. Имам проблем да съм супер уверена. Винаги съм се самоиронизирала и ставам срамежлива, когато някой поиска да опиша себе си и да говоря за себе си”, казва тя пред Interview magazine.
През 2014 г. Ким се омъжва за Кание Уест, като бракът им продължава осем години. Тази година двамата официално се разделят, а риалити звездата получава ценен урок. Тя признава, че връзката им ѝ е помогнала да промени начина, по който възприема себе си. “Когато бях с Кание и той ме запознаваше с много хора, мисля, че това определено ги накара да имат повече уважение към мен”.
Въпреки това тя продължава да се бори с неспособността си да казва “не” на хората.
Ким Кардашиян заявява, че изобщо не обича да я молят за услуга. “Имам проблем да отказвам на хората, така че мразя, когато ме молят да правя разни неща”, обяснява тя. И дава за пример следната ситуация, когато някой я пита “ще свършиш ли тази работа, ще отнеме само две секунди.” И аз си казвам: “Не е толкова лесно. Идвам от Калабасас, което е час в едната посока.”
Все пак, по нейните думи всичките ѝ приятели и семейството ѝ никога не са я молили за нещо или са имали нужда от нещо. “Всички сме просто готини.”
Кардашиян изгря отново като блондинка на корицата на сегашния брой на Interview magazine. В част от интервюто тя описва ежедневието си след раздялата си с последния си партньор Пийт Дейвидсън. Ким казва, че се чувства добре, грижи се за себе си, тренира, пие чай сутринта и закусва смути.
Но повече ни правят впечатление откровенията, които прави за себе си: “Мисля, че винаги ще чувствам, че имам какво да доказвам. Дори на мен самата”. Тя коментира и темата за популярността, когато хората идват при нея и я питат “С какво си известна?” И аз казвам: “Е, имаме телевизионно шоу.” Но само защото не пеем, танцуваме и не сме актьори, не означава, че не може да се сдобием със слава от това”.
Въпреки всичко тя е категорична, че не се интересува от хорското мнение за нея. И шеговито подмята, че да я назовават като модел е нелепо, надявайки се някой ден да бъде известна най-вече като адвокат и майка. “Мисля, че това са най-важните роли в живота ми, но всъщност не гледам страницата си в Уикипедия, така че не ме интересува”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новият Opel Astra - всичко, което предшествениците му не успяха да бъдат

Има модели, за които винаги се сещаме, когато говорим за достъпни и мултифункционални автомобили. Имената им са като паразитни думи, когато някой ни попита каква кола да си купи. И за това има обяснение. Тези коли са добре познати на всички и са на пазара от десетилетия. От тях са […]