Татковци въздишат: Фолк певица се превърна в секси учителка СНИМКИ 18+

Фолк певица се оказа, че е най-секси учителката, за която си мечтае всеки ученик и неговият баща. Красавицата е позагърбила певческата си кариера и мераците да става звезда, за да предаде знанията си на други. 

Тя е много уважаван музикателн педагог и преподава на талантливи деца, но това не й пречи да залива социалните мрежи с провокативни кадри, от които на мъжете им спира въздухът. 
 

Става въпрос за Алиша Павлова, която нашумя във фолк средите под всевдонима Ашли и направи кючека “Слончето Раму”, който се превърна в тотален хит. 
След натоварена учебна година и безброй ангажименти, певицата излиза в заслужена почивка. “Ако се чудите как изглежда учителка в отпуск”, написа Алиша и сподели провокативни кадри по бански, с които зарадва всички татковци./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е общото между Алесандра Амброзио и Ейса Гонсалес - освен че са убийствено секси

Горещите летни забавления продължават с пълна сила – поне за популярните личности. Ейса Гонсалес и Алесандра Амброзио не правят изключение и по всичко изглежда, че двете приятелки не пропускат случай да се отдадат на ваканционни настроения и плажни приключения. Затова не е чудно, че често отскачат до любимата си Ибиса. […]

Subscribe US Now