Глория проговори за гаджето си, разкри шокиращи подробности

Глория развърза езика си и за първи път реши да говори за човека до себе си. Примата ан фолка никога не е обичала да споделя неща от интимния си живот, но този път направи изключение и заговори за мъжа до себе си. 

В интервю за сръбска медия тя разкри, че не е сама и има човек до себе си. Издаде шокиращи подробности за любовния си живот, с което изненада почитателите си. 
“Да, не съм сама. Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно!”, каза тя.

Глория не влезе в подробности за мъжа, с когото е в момента и не разкри неговото име, но все пак даде да се разбере, че появилите се техни общи снимки в публичното пространство са именно с човека, на когото е дала шанс да се докосне до нея.
“Наистина не съм толкова лесна някой да стигне до мен и наистина преди време ме свързваха с човек, с когото се появиха доста снимки и т.н. Но нашето познанство е от 5 години. Така че много търпение се изискваше от негова страна и просто реших да дам шанс, а колко ще го оцени, това зависи само от него” – обясни звездата за зръбската телевизия DM SAT./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джейсън Момоа остана напълно гол пред Men’s Health

Джейсън Момоа развълнува феновете си, решавайки, за пореден път, да премахне от себе си (излишните) дрехи. Този път актьорът избра да се съблече за видео поредицата на Men’s Health “Фитнес и хладилник”. 4-минутното видеото започва с любопитен кадър, в който звездата от Аквамен се появява пред камерата съвсем неглиже, само […]

Subscribe US Now