Как Дейвид Бекъм се подиграва на Виктория

Дейвид Бекъм винаги се е славел с това, че има чувство за хумора и обича понякога да го насочва към съпругата си Виктория Бекъм.
Видяхме го в епизодите на документалната поредица за живота му на Netflix, но това не е всичко. Бекъм реши да използва профила си в Instagram, за да се подиграе с Виктория
На стори в социалната мрежа бившият футболист на Реал Мадрид качи две снимки, на които в центъра им е съпругата му, легнала на пода на пода във фитнеса.
Очевидно е, че Виктория е приключила с тренировката си, а тя е явно е била доста изтощителна. Към снимката Дейвид Бекъм написа, че по принцип Виктория не драматизира, но точно това се е случило тази сутрин.
От своя страна, Виктория не остана длъжна и също на стори в Instagram публикува снимка, на която се вижда как Дейвид Бекъм е легнал по корем на постелка за йога и изглежда точно толкова изтощен, колкото и тя. “И Оскарът отива при…”, написа закачливо Виктория Бекъм към сторито си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поканата, на която Чарлз не можа да откаже

В края на първата си година като монарх крал Чарлз се впусна в поредица от международни посещения. След визитата му в Кения, която мина със спорен успех заради сянката на колониализма, той ще пътува за Обединените арабски емирства. Чарлз беше поканен лично от емира на Дубай шейх Мохамед бин Зайед […]

Subscribe US Now