Здравословният проблем на принцеса Йожени

Последните седмици са изпълнени с радост за принцеса Йожени. В края на януари тя съобщи, че е бременна с второто си дете, а преди ден дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън отбеляза и втория рожден ден на първородния си син.
“Честит втори рожден ден на нашето момче Оги. Ти си най-голямата радост в живота ни. Продължавай да се смееш и да танцуваш, ангелче”, написа 32-годишната принцеса в Instagram. Текстът придружаваше кратко видео, на което виждаме Огъст да тича щастливо навън.
В сторита в профила си Йожени сподели още две кратки клипчета със сина си, на които той се забавлява с баща си Джак Бруксбанк. Междувременно от Hello ни напомнят за здравословен проблем, който може да усложни раждането на второто й дете.
Когато е била на 12 години, Йожени е диагностицирана със сколиоза – изкривяване на гръбначния стълб. Вследствие на това тя претърпява операция, при която са й поставени метални шини в долната част на гръбнака.
Според Hello те възпрепятстват поставянето на епидурална упойка по време на раждането. Което означава, че ако принцесата иска да прибегне до обезболяващи средства, ще трябва да разчита на локална анестезия. От списанието не уточняват по какъв начин е протекло първото й раждане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Джанаварова чака бебе, издаде я това вихрено ВИДЕО

Маги Джанаварова е на седмото небе от щастие, защото чака бебе. Талантливата певица, която миналата година изобличи бившия си в изневяра, явно не само е преживяла любовното разочарование, но и много бързо след това е открила правилния човек. Двамата са в трепетно очакване да станат родители! Дуетната половинка на 100 […]

Subscribe US Now