Дани Петканов си хвана друга, Алекс е в миналото СНИМКА

Отношенията на Алекс Богданска и Дани Петканов са достойни за сапунен сериал. Въпреки че двамата официално се разведоха, спекулациите, че може би финалната точка на любовната им история не е поставена окончателно, продължават.

И докато моделката прави сълзливи откровения в тв ефира, че Дани е любовта на живота й, той май вече е успял да й намери заместничка. Все още няма пряко потвърждение от него за това дали в живота му има нова жена, но така поне става ясно от намеците на Богданска.
Алекс Богданска призна за голяма лъжа и окончателно реши за Петканов СНИМКИ
“Решението за развод не беше взаимно. То бе изцяло негово. Преди това дори бяхме обсъждали да имаме второ дете. Даниел е човекът, който ме е наранявал най-много, но и човекът, който ми е дал най-много любов”, изповяда се наскоро изкусителната брюнетка.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

На свой ред Петканов не отвръща на казаното, но все пак добавя, че е продължил живота си напред, каквото и да означава това. По време на участието си като коментатор в “Преди обед” обаче, Лудия репортер на няколко пъти обяви, че се чувства пълен с енергия и е готов за нови неща. И ако можем да се доверим на актуалните слухове по негов адрес, той си има нова приятелка, която дори вече спи в семейния им дом.
Ето с кого е Алекс Богданска в Гърция след развода СНИМКИ
“Няма как да ми стане приятно, ако се появи нова жена в живота му. То това май вече се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с друга, като дочувам някои неща, въображението ми почва да работи. И малко гнусно ми става, защото си представям, че друга пипа мебелите, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм стъпвала. Това усещане със сигурност е много неприятно. Но бях подготвена, че и това ще се случи рано или късно, това е част от “куверта”, както се казва”, сподели преди време Богданска с последователите си в социалната мрежа.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

За разлика от Дани, Богданска все още няма нов човек до себе си и още се възстановява от раздялата. “В продължение на 10 седмици всеки ден плачех с часове, отслабнах с 9 килограма и косата ми започна да пада. Всеки път, когато се виждахме заради детето, той беше в много добро настроение и изглеждаше супер щастлив, а това още повече ме потискаше. Не знам дали го е правел нарочно и дали е било само маска…”, бе споделила публично още моделката./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да познаете Елизабет от "Игри на волята", неузнаваема е СНИМКИ

Откакто стана популярна покрай участието си в “Игри на волята”, Елизабет Василева не е спряла да променя себе си. Към днешна дата пък, спокойно можем да кажем, че метаморфозата при нея е пълна. Миньончето, което яко залага на спорта, за да извайва фигурата си, е направо като нов човек. Освен […]